[wpml_language_selector_widget]

Over Melokid

Melokid, gemaakt door artiesten en eigendom van BCS Entertainment, is het ultieme wereldwijde distributieplatform voor onafhankelijke muzikanten. Melokid voorziet hen van de tools en ondersteuning die nodig is om succesvolle carrières op te bouwen. Zo bieden wij onder andere distributie, promotie, management en diverse labelaanbiedingen. Daarnaast maakt Melokid gebruik van technologie om artiesten in staat te stellen hun creatieve reis te vervolgen. Ons hoofdkantoor is strategisch gevestigd in Brussel, België, ook wel het hart van Europa genoemd. Daarnaast hebben wij regionale kantoren in Laken en Zaventem. Dit stelt ons in staat om een sterke aanwezigheid en persoonlijke ondersteuning te garanderen voor zowel muzikanten in de regio als wereldwijde muzikanten.

Melokid, gemaakt door artiesten en eigendom van BCS Entertainment, is het ultieme wereldwijde distributieplatform voor onafhankelijke muzikanten. Melokid voorziet hen van de tools en ondersteuning die nodig is om succesvolle carrières op te bouwen.

Melokid biedt een breed scala aan diensten, waaronder distributie, promotie, management en diverse labelaanbiedingen, en maakt gebruik van technologie om artiesten in staat te stellen hun creatieve reis te vervolgen. Ons hoofdkantoor is strategisch gevestigd in het hart van Europa, in Brussel, België, met regionale kantoren in Laken en Zaventem, waardoor we een sterke aanwezigheid en persoonlijke ondersteuning garanderen voor muzikanten in de hele regio en over de hele wereld.

Beschikbaarheid online winkels

Spotify, Apple Music & iTunes, Youtube Music, Shazam, TikTok, Instagram (Facebook), Deezer, Amazon Music, Tidal, 7Digital, Anghami, Audiomack, AWA, Boomplay, ClaroMusica, Flo, iHeart Radio, JioSaavn, JOOX, Kanjian, KKBOX, Kuaishou, Medianet (Audible), Mixcloud, Napster, Netease, Pandora, Peloton, Pretzel, Qobuz, Slacker Radio, Tencent, QQ Music, Kugou, Kuwo, Trebel, en we voegen steeds meer winkels toe.

Welkom bij Melokid, waar muziek zijn ware thuis vindt

Bij Melokid geloven we in de transformerende kracht van muziek. Onze passie drijft ons om uitzonderlijk talent te ontdekken en te koesteren, door een wereldwijd distributieplatform te creëren waar artiesten kunnen schitteren en hun stem gehoord kan worden. Met een rijke geschiedenis in de muziekindustrie is Melokid niet zomaar een muziekdistributeur, maar een kracht die creativiteit stimuleert en innovatie omarmt. Met de promotieplannen van MelExplode zijn we toegewijd aan het bieden van een ondersteunende en inspirerende omgeving voor artiesten om hun volledige potentieel te ontplooien en een blijvende impact op de wereld te maken.

Onze toewijding aan diversiteit en authenticiteit onderscheidt ons

We stellen zorgvuldig een gevarieerd programma samen van getalenteerde muzikanten die verschillende genres en stijlen vertegenwoordigen, zodat elke luisteraar zijn of haar ritme kan vinden binnen onze levendige gemeenschap. Via onze distributie- en promotiediensten brengen we muziek naar alle uithoeken van de wereld. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners kunnen we je muziek leveren aan de belangrijkste streamingplatforms, radiostations en online winkels, zodat je artistieke expressie een maximale exposure en een maximaal bereik krijgt.

Ga met ons mee op deze spannende reis terwijl we de nieuwste trends ontdekken, baanbrekende artiesten vieren en ons verdiepen in de kunstzinnigheid die onze collectieve passie voedt. Ons ervaren team van professionals uit de branche biedt uitgebreide distributie-, promotie- en marketingstrategieën die zijn afgestemd op jouw unieke visie, waardoor je stem wordt versterkt en toegewijde fans worden aangetrokken. Ontdek het heiligdom van de muziekliefhebber in onze Masterclass Blog, die dient als een hub voor boeiende verhalen, inzichten in de industrie en blikken achter de schermen in de wereld van de muziek. We nodigen je uit om ons beter te leren kennen, contact te leggen met ons team en het Melokid-verschil te ervaren. We zijn altijd enthousiast om samen te werken met artiesten die onze waarden en toewijding aan artistieke uitmuntendheid delen.

‘’Bij Melokid zijn we meer dan een gewone distributeur of muzieklabel. Wij zijn een katalysator voor groei en succes. Laten we samen melodieën creëren die weerklinken, teksten die inspireren en momenten die voor altijd gegrift zullen staan in de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld.''

Het Melokid-team

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Klik hier om meer te leren over ons cookiebeleid.