[wpml_language_selector_widget]

Melokid advance initiatief

Via het Melokid Advance Initiative kun je in aanmerking komen voor toegang tot je toekomstige streaming royalty's, wat vitale steun biedt voor de volgende fase in je muziekcarrière.

Advance is geen Record Deal

Melokid Advance Initiative wil artiesten in staat stellen om hun onafhankelijkheid en creatieve controle over hun muziek te behouden. Je behoudt 100% van je auteursrechten, je behoudt je masterrechten en publishing, en je behoudt volledige controle over je visie.

Als je op zoek bent naar een Record Deal met grote labels, kan Melokid je muziek onder specifieke voorwaarden bij hen introduceren. Bekijk onze promotieplannen, MelExplode+ en MelExplode Conquer, en ons distributie RECORD DEAL PLAN voor meer informatie.

Volg deze stappen om het Melokid advance initiatief aan te vragen

1. Zorg ervoor dat je een actief Melokid-account hebt met een streamgeschiedenis. Vervolgens log je in en kun je het aanvraagformulier invullen. Let op dat je aan de criteria voldoet.

2. Het Melokid-team beoordeelt je aanvraag. Als deze wordt goedgekeurd, kan het zijn dat we om aanvullende gegevens vragen. Dit kan toegang tot je Spotify for Artists-account zijn, zodat we een meer diepgaande analyse van je prestatiecijfers kunnen uitvoeren.

5. Je voorschot wordt iedere maand geleidelijk afgetrokken van je royalty-inkomsten totdat dit volledig is afbetaald. De voortgang van je terugbetaling is gemakkelijk te volgen via je Melokid betalingsdashboard.

4. Nadat je het aanbod accepteert, staat de betaling binnen 7 dagen op je rekening.

3. We nemen contact met je op en bieden je een deal aan, waarin onder andere het voorschotbedrag en de bijbehorende voorwaarden gedetailleerd worden beschreven,

Ontgrendel de mogelijkheid om voorschotten te krijgen op je toekomstige inkomsten

Wie komt in aanmerking voor preselectie? Om in aanmerking te komen voor preselectie moet je in de afgelopen 12 maanden minimaal €999 hebben verdiend. Je voorschotbedragen zijn altijd afgestemd op je historische verdiensten om betaalbaarheid te garanderen. Kwalificatie voor een voorschot is gebaseerd op je verkoopgeschiedenis en verkoopprognoses via de digitale distributie van Melokid. Voldoen aan deze criteria is geen garantie voor goedkeuring. Vraag een voorschot aan om uit te vinden of je in aanmerking komt.

Terugbetalingsproces

We trekken het voorschotbedrag af van je inkomende verkoopopbrengsten voordat het op je rekening wordt bijgeschreven. Zodra je voorschot volledig is terugbetaald, blijven je verkopen zich opstapelen. Je voorschot wordt terugbetaald met inkomsten uit streams, downloads en YouTube Content ID.

Muziekverwijdering en verkooprapporten beheren

Zolang je een openstaand saldo van je voorschot hebt, kun je geen vrijgaven van je account verwijderen. Je zult verkooprapporten blijven ontvangen, maar de saldogeschiedenis van je account zal betalingen voor je voorschot tonen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Klik hier om meer te leren over ons cookiebeleid.